Om oss

Välkommen till Gärdets hunddagis på Sandelsgatan 3 i Stockholm! Vi är ett trivsamt dagis som funnits på samma plats och med samma ägare sedan 1995. Jag som äger dagiset heter Viveca Björck.

Vi har plats för cirka 60 hundar men är sällan så många samtidigt. Vi har i nuläget mest småhundar, men även några få lite större. Hundarna bor i rum där de är cirka åtta i varje rum. Rummen har fönster och är inredda med soffor, fåtöljer och bäddar med filtar.

Vi går promenader på härliga Djurgården och Gärdet, vi anpassar promenaderna efter hundarnas behov – de som vill gå långt kan få det, och de som vill gå lite kortare kan få det.

Det kostar 3.500 kronor per månad att ha sin hund hos oss. Den måste vara vaccinerad mot parvo, hepatit och kennelhosta innan den börjar hos oss. När du kommer för inskolning så ta med en kopia på vaccinationsintyg och även på försäkringsbrev.

Vi har öppet året om på vardagar, 7.00–18.00. Stängt är det på röda dagar och helgaftnar.

Vill du anmäla intresse kan du göra det här. Eller ring oss på 0704 38 91 79, det går också bra att maila på gardetshunddagis [@] gmail.com.

Tyvärr har vi ingen möjlighet att ta emot praoelever och för det mesta inte heller praktikanter. Vi behöver inte några vikarier till sommaren och har inte alltid tid att svara på alla mail vi får. Vi ber om ursäkt för detta och hoppas att ni hittar ett roligt jobb någon annanstans!


Välkommen till oss med din hund!


%d bloggare gillar detta: